Conte personalitzat pel dia del pare

Conte personalitzat pel dia del pare

El proper dia 19 de març és el Dia del Pare i LudoBooks et vol oferir el millor regal que un pare pot rebre. Reconeixement. I no només perquè en moltes ocasions tingui el 50 per cent de la culpa de que estem en aquest món, també perquè som el reflexe del que ens va transmetre. No, no és la carn ni la sang lo que només ens fa pares o fills. És el cor. Conte personalitzat pel dia del pare.

EL CONTE

El títol del conte és Tot sobre el meu pare i és una apologia de la gratitut dels fills cap al seu pare per totes les experiències viscudes amb ell, mitjançant senzills textos i fotografies.

A més, hem convertit un llibre en una nova experiència de regal i lectura en família, amb l’idea d’enfortir vincles entre ells.

“Tot sobre el meu pare” on surt personalitzat l’avatar d’en Biel, el  fill. El protagonisme del pare serà a les fotografies que pots afegir al llibre. 

conte personalitzat pel dia del pare

 “Tot sobre el meu pare” on surten personalitzats els avatars d’en Jon i la Bruna, els seus dos fills. El pare sortirà juntament amb ells a les fotografies.

conte personalitzat pel dia del pare

Quins personatges es personalitzen en el conte? L’avatar o els avatars que apareixen en el conte són els fills que li dediquen el regal. 

Cada conte es pot personalitzar amb 1 o 2 personatges

llibre personalitzat per pares

A continuació, podreu veure una mostra del nostre conte del dia del pare.

Vols veure com és?

llibres personalitzats per pares

Pots afegir una dedicatòria juntament amb una fotografia.

Llibres personalitzats per pares - dedicatòria

Pots afegir una fotografia del pare de petit. 

Llibres personalitzats per pares

Opcionalment, podràs afegir una fotografia del pare sol, amb els fills o de tota la família.

Llibres personalitzats per pares

IDIOMES: Català, castellà, euskera i gallec.

Configura el llibre pel pare

LLIBRE PERSONALITZAT PER L’AVI

I si vols afegir a la comanda el llibre personalitzat “La màquina del temps” per a regalar a l’avi, on sortirà configurat juntament amb el seu nét, entra al nostre catàleg.

Llibres personalitzats per pares i avis

Libro personalizado para abuelos

cuentos para abuelos

Configura el llibre per l’avi

PROMOCIÓ

A més, comprar més d’un conte té les seves avantatges, ja que a partir del 2º conte, et descomptarem 15€. I no només això!, també te’ls enviarem gratuïtament on ens diguis amb missatgeria urgent i et regalarem la versió digital dels contes que ens compris. 

Cuentos personalizados