Conte personalitzat pel dia del pare

cuento personalizado día del padre

Conte personalitzat pel dia del pare

El proper dia 19 de març és el Dia del Pare i LudoBooks et vol oferir el millor regal que un pare pot rebre. Reconeixement. I no només perquè en moltes ocasions tingui el 50 per cent de la culpa de que estem en aquest món, també perquè som el reflexe del que ens va transmetre. No, no és la carn ni la sang lo que només ens fa pares o fills. És el cor. Conte personalitzat pel dia del pare.

EL CONTE

El títol del conte és “Tot sobre el meu pare” i és una apologia de la gratitut dels fills cap al seu pare per totes les experiències viscudes amb ell, mitjançant senzills textos i fotografies.

A més, hem convertit un llibre en una nova experiència de regal i lectura en família, amb l’idea d’enfortir vincles entre ells.

conte personalitzat pel dia del pare

conte personalitzat pel dia del pare

A continuació, podreu veure una mostra del nostre conte del dia del pare.

Quins personatges es personalitzen en el conte? 

L’avatar o els avatars que apareixen en el conte són els fills que li dediquen el regal. Als pares, segur que els fa molta més il·lusió d’aquesta manera.  

Vols veure com és?

conte personalitzat pel dia del pare en català

Cada conte es pot personalitzar amb 1 o 2 personatges

conte personalitzat pel dia del pare

A més, tens la flexibilitat de configurar-lo d’una manera bàsica (aparença física del nen, nom del fill i nom del pare), o una configuració més a mida (personalització de textos, fotografies o dibuixos). Facis el que facis, el resultat sempre serà un regal ÚNIC.

conte personalitzat pel dia del pare

IDIOMES: Català, castellà i euskera.

CONTES PERSONALITZATS PER A PARELLES

I si vols un conte personalitzat per a regalar a la teva parella, on pogueu sortir els dos configurats, entra a llegir el llibre “Junts a la fi del mon” del nostre  catàleg, o entra aquí si vols llegir més sobre el nostre llibre per a enamorats.

conte personalitzat pel dia del pare o dels enamorats

CONTES PERSONALITZATS PER A MARES, AVIS O ÀVIES 

Vols veure el nostre conte personalitzat pel dia de la mare, o bé contes pels avis?

conte personalitzat pel dia del pare, de la mare i dels avis

PROMOCIÓ

A més, comprar més d’un conte té les seves avantatges, ja que a partir del 2º conte, et descomptarem 15€. I no només això!, també te’ls enviarem gratuïtament on ens diguis amb missatgeria urgent i et regalarem la versió digital dels contes que ens compris. 

Conte personalitzat pel dia del pare
4.8 (95.91%) 88 votes